Политика за връщане

Правила за възстановяване и връщане

Във Vitosh Takeaway ценим удовлетвореността на клиентите и се стремим да осигурим възможно най-доброто изживяване при хранене. Разбираме, че понякога могат да възникнат проблеми и имаме прозрачна Политика за възстановяване и връщане, за да се справим с подобни ситуации. Моля, отделете малко време, за да прегледате ключовите моменти от нашата политика по-долу:

Възстановявания:

Ние предлагаме възстановяване на средства в следните случаи: a. Анулиране на поръчка: Ако искате да анулирате поръчката си, преди да е била подготвена, можете да поискате възстановяване на сумата и ние ще я обработим незабавно. b. Неправилна поръчка: Ако получите неправилна поръчка или липсват артикули от доставката ви, моля, свържете се с нас незабавно. Ще оценим ситуацията и ще възстановим пълното плащане или ще изпратим отново липсващите елементи.

Се завръща:

Обикновено не приемаме връщане на хранителни продукти поради съображения за безопасност и хигиена. Въпреки това, ако срещнете проблеми с качеството или приготвянето на храната, моля, уведомете ни незабавно. Ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашите притеснения и да гарантираме вашето удовлетворение.

Докладване на проблеми:

Ако имате проблеми с поръчката си, като неправилни артикули, повредена опаковка или проблеми с качеството, любезно ни информирайте в разумен срок след получаване на поръчката. Можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти чрез предоставените от нас канали за контакт.

Доказателство за покупка:

За да инициирате процес на възстановяване или връщане, може да се наложи да предоставите доказателство за покупка, като разписка за поръчка или подробности за транзакцията.

Време за разрешаване:

Ние се стремим да разрешаваме всякакви заявки за възстановяване или връщане възможно най-бързо. Нашият екип за поддръжка на клиенти ще работи усърдно, за да се справи с вашия проблем и да осигури подходящо решение в рамките на разумен период от време.

Информация за връзка:

За всякакви запитвания за възстановяване или връщане, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти чрез информацията за контакт, предоставена на нашия уебсайт или разписката за поръчката.

Моля, имайте предвид, че нашата Политика за възстановяване и връщане подлежи на промяна и може да бъде актуализирана от време на време. Препоръчваме ви периодично да преглеждате тази политика, за да бъдете информирани за всички промени.

Във Vitosh Takeaway ценим вашето покровителство и се ангажираме да се занимаваме с всякакви проблеми с най-голяма грижа и внимание. Нашата цел е да ви осигурим положително и приятно изживяване при хранене с нас.

Задайте менюто си с категории в Конструктора на заглавки -> Мобилни устройства -> Елемент на менюто Мобилни устройства -> Показване/Скриване -> Избор на меню
Създайте първото си меню за навигация тук
Карта за пазаруване
Започнете да пишете, за да видите публикациите, които търсите.
Нужда от помощ?
Scan the code